close

House in Leiden, Tesselschadestraat

1850€ per
month

Bedrooms: 3
Interior: Yes
Available From: 03 December 2021
Address: 
Tesselschadestraat, 2332 BH
Bills: 
Excluded
Preferred tenant: 
No preference
Smoking: 
Not allowed
Pets: 
Not allowed
Balcony: 
Yes

Description: 

Karakteristieke en sfeervolle volledig gemeubileerde jaren ’30 bovenwoning met de kenmerken van toen en de moderne uitstraling van nu.

Gelegen op een mooie locatie in de Lage Mors met een kinderboerderij en een park op loopafstand. Nabij Bio Science Park, LUMC en de Universiteit van Leiden. Het Centraal station en het centrum van Leiden zijn binnen vijf minuten op te fiets te bereiken met zijn leuke winkels, terrassen, restaurants en musea. Dichtbij uitvalswegen zoals de A4 en A44, richting Den Haag en Amsterdam.

Indeling
Entree: Hal met trap naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping: Via de overloop met apart toilet kom je binnen in de ruime woonkamer, welke door middel van paneeldeuren met glas in lood wordt gescheiden van de eetkamer met open keuken.

De moderne keuken is voorzien van divers inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, combi magnetron, een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en een koel-vries combinatie.

Via de eetkamer betreed je middels de openslaande deuren het zonnige balkon, waarvan de ligging op het Zuiden is.

Tweede verdieping: Met de trap kom je op de overloop waaraan het washok grenst, uitgerust met wasmachine en droger. De daar naast liggende badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met opbergkast, een ruime douchecabine en een toilet.

De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers met variërende groottes en schuin dak. Via de vlizotrap bereik je de zolderetage, waar veel bergruimte te vinden is.

De woning beschikt tevens over een ruime berging buiten, welke is voorzien van elektriciteit.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar per 24-04-2020 voor minimaal 12 maanden
- Huurprijs exclusief GWE, TV/I en gemeentelijke lasten
- Parkeren in de straat o.b.v. vergunning
- Volledig gemeubileerd

Heeft u belangstelling voor deze woning? Schrijf u dan nu geheel vrijblijvend en kosteloos in via onze website ehr.nl, neem contact op met ons kantoor in Utrecht via 030-205 99 75 of [email protected].
Voor meer informatie over deze huurwoning ga naar ehr.nl
Report this property
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.